INGREDIËNTEN CHOCOLADE MUFFINS
VOOR 12 STUKS
120 gram donkerbruine basterdsuiker
250 gram bloem
50 gram cacaopoeder
1 tl bakpoeder
1 tl baking soda
snuf zout
2 eieren
250 ml melk
120 ml zonnebloemolie
100 gram melk chocolate chips (+ extra ter decoratie)
BEREIDING
Voeg in een eerste kom alle droge ingrediënten samen: suiker, bloem, cacaopoeder, bakpoeder, baking soda en zout. Meng de ingrediënten door elkaar.
In een andere kom doe je de eieren, melk en zonnebloemolie. Mix met een garde door elkaar en voeg toe aan de kom met droge ingrediënten. Met een spatel meng je tot de droge ingrediënten zijn opgenomen. Het is niet erg als het beslag nog wat klonten bevat.
Voeg de chocolate chips toe en spatel deze door het beslag.
Met een ijsschep verdeel je het beslag over de muffinvormpjes. Strooi eventueel ook wat extra stukjes chocolade over de muffins.
Bak de chocolade muffins in 18-20 minuten op 200 graden



Maak jouw eigen website met JouwWeb